Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound and microwave techniques as physical methods to accelerate oak wood aged aroma in red wines
 
 
Titel: Ultrasound and microwave techniques as physical methods to accelerate oak wood aged aroma in red wines
Auteur: Muñoz-García, Raquel
Díaz-Maroto, M. Consuelo
Arévalo Villena, María
Pérez-Coello, M. Soledad
Alañón, M. Elena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland