Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Structural characterization of soy protein hydrolysates and their transglutaminase-induced gelation properties
 
 
Titel: Structural characterization of soy protein hydrolysates and their transglutaminase-induced gelation properties
Auteur: Yang, Jinjie
Zhu, Bin
Dou, Jingjing
Li, Xiaotian
Tian, Tian
Tong, Xiaohong
Wang, Huan
Huang, Yuyang
Li, Yang
Qi, Baokun
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland