Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of fermentation properties, antioxidant capacity in vitro and in vivo, and metabolic profile of a fermented beverage made from apple and cantaloupe
 
 
Titel: Evaluation of fermentation properties, antioxidant capacity in vitro and in vivo, and metabolic profile of a fermented beverage made from apple and cantaloupe
Auteur: Tang, Zizhong
Wang, Qing
Zhao, Zhiqiao
Shen, Nayu
Qin, Yihan
Lin, Wenjie
Xiao, Yirong
Yuan, Ming
Chen, Hong
Chen, Hui
Bu, Tongliang
Li, Qingfeng
Huang, Lin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland