Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Phytochemical characterization of oil and protein fractions isolated from Japanese quince (Chaenomeles japonica) wine by-product
 
 
Titel: Phytochemical characterization of oil and protein fractions isolated from Japanese quince (Chaenomeles japonica) wine by-product
Auteur: Ben-Othman, Sana
Bleive, Uko
Kaldmäe, Hedi
Aluvee, Alar
Rätsep, Reelika
Karp, Kadri
Maciel, Larissa Silva
Herodes, Koit
Rinken, Toonika
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland