Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultra-high pressure homogenization on structural and techno-functional properties of egg yolk granule proteins
 
 
Titel: Effect of ultra-high pressure homogenization on structural and techno-functional properties of egg yolk granule proteins
Auteur: Gaillard, Romuald
Gagnon, Diane
Perreault, Véronique
Marciniak, Alice
Pouliot, Yves
Brisson, Guillaume
Doyen, Alain
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland