Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, nutritional, and functional characterization of gluten-free ingredients and their impact on the bread texture
 
 
Titel: Physicochemical, nutritional, and functional characterization of gluten-free ingredients and their impact on the bread texture
Auteur: Arora, Kashika
Tlais, Ali Zein Alabiden
Augustin, Guenther
Grano, Daniele
Filannino, Pasquale
Gobbetti, Marco
Di Cagno, Raffaella
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland