Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Viscoelastic behaviour, sensitivity analysis and process optimization of aloe Vera/HM pectin mix gels: An investigation using RSM and ANN and its application to food gel formulation
 
 
Titel: Viscoelastic behaviour, sensitivity analysis and process optimization of aloe Vera/HM pectin mix gels: An investigation using RSM and ANN and its application to food gel formulation
Auteur: Patruni, Kiran
Rao, P. Srinivasa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland