Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Stabilization of flaxseed oil nanoemulsions based on flaxseed gum: Effects of temperature, pH and NaCl on stability
 
 
Titel: Stabilization of flaxseed oil nanoemulsions based on flaxseed gum: Effects of temperature, pH and NaCl on stability
Auteur: Sun, Hongtao
Ma, Yan
Huang, Xianqing
Song, Lianjun
Guo, Hongtao
Sun, Xiaodong
Li, Ning
Qiao, Mingwu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland