Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effect of an antimicrobial photoinactivation approach based on a blend of curcumin and Origanum essential oils on the quality attributes of chilled chicken breast
 
 
Titel: Effect of an antimicrobial photoinactivation approach based on a blend of curcumin and Origanum essential oils on the quality attributes of chilled chicken breast
Auteur: de Moraes Pinto, Laura Adriane
Frizzo, Adriane
Benito, Carlos Eduardo
da Silva Júnior, Ranulfo Combuca
Alvares, Lucas Kind
Pinto, André Natã
Tellini, Caio
de Oliveira Monteschio, Jéssica
Fernandes, Jovanir Inês Müller
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland