Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 168 gevonden artikelen
 
 
  High-pressure processing and sous-vide cooking effects on physicochemical properties of meat-based, plant-based and hybrid patties
 
 
Titel: High-pressure processing and sous-vide cooking effects on physicochemical properties of meat-based, plant-based and hybrid patties
Auteur: Janardhanan, Rasmi
Huerta-Leidenz, Nelson
IbaƱez, Francisco C.
Beriain, Maria Jose
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland