Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 168 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hawthorn berry pre-treatment and preservation methods on the extractability of color-determining compounds and selected antioxidative substances
 
 
Titel: Effect of hawthorn berry pre-treatment and preservation methods on the extractability of color-determining compounds and selected antioxidative substances
Auteur: Tabaszewska, Małgorzata
Najgebauer-Lejko, Dorota
Zbylut-Górska, Maria
Skoczylas, Łukasz
Tokarczyk, Grzegorz
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland