Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 168 gevonden artikelen
 
 
  Development of a gluten free bread enriched with faba bean husk as a fibre supplement
 
 
Titel: Development of a gluten free bread enriched with faba bean husk as a fibre supplement
Auteur: Chockchaisawasdee, Suwimol
Mendoza, Manuel Cifredo
Beecroft, Caroline A.
Kerr, Audrey C.
Stathopoulos, Constantinos E.
Fiore, Alberto
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland