Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 168 gevonden artikelen
 
 
  Comparative volatiles, amino acids, and phenolic compounds and characteristics of roasted germinated wheat (Triticum aestivum L.) during beverage preparation
 
 
Titel: Comparative volatiles, amino acids, and phenolic compounds and characteristics of roasted germinated wheat (Triticum aestivum L.) during beverage preparation
Auteur: Aung, Thinzar
Kim, Bo Ram
Kim, Sungmi
Shin, Eui-Cheol
Kim, Mi Jeong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland