Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 168 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of flavor perception and characteristic aroma of traditional dry-cured fish by flavor omics combined with multivariate statistics
 
 
Titel: Characterization of flavor perception and characteristic aroma of traditional dry-cured fish by flavor omics combined with multivariate statistics
Auteur: Chen, Fangxue
Shen, Lingwei
Shi, Xujia
Deng, Yi
Qiao, Yu
Wu, Wenjin
Xiong, Guangquan
Wang, Lan
Li, Xin
Ding, Anzi
Shi, Liu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland