Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 158 van 168 gevonden artikelen
 
 
  The water insoluble fraction from red cabbage and black currant pomace reduces the formation of acrylamide, 5-hydroxymethylfurfural and reactive aldehydes in fried potato-based crisps
 
 
Titel: The water insoluble fraction from red cabbage and black currant pomace reduces the formation of acrylamide, 5-hydroxymethylfurfural and reactive aldehydes in fried potato-based crisps
Auteur: Zhang, Hao
Troise, Antonio Dario
Sun, Shangde
Fogliano, Vincenzo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 158 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland