Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 156 van 168 gevonden artikelen
 
 
  The glycation of silk sericin to enhance its application to functional foods
 
 
Titel: The glycation of silk sericin to enhance its application to functional foods
Auteur: Wang, Heng-Da
Zhang, Yu-Qing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 156 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland