Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effects of lysine and arginine addition combined with high-pressure microfluidization treatment on the structure, solubility, and stability of pork myofibrillar proteins
 
 
Titel: Effects of lysine and arginine addition combined with high-pressure microfluidization treatment on the structure, solubility, and stability of pork myofibrillar proteins
Auteur: Zhang, Dong
Wu, Zhicheng
Ruan, Jinggang
Wang, Yizhi
Li, Xueyi
Xu, Min
Zhao, Jie
Lin, Hongbin
Liu, Ping
Wang, Zhaoming
Li, Hongjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland