Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Tremella fuciformis on dough structure and rheology, noodle flavor, and quality characteristics
 
 
Titel: Effect of Tremella fuciformis on dough structure and rheology, noodle flavor, and quality characteristics
Auteur: Zhang, Lifan
Chen, Jie
Xu, Fei
Han, Rui
Quan, Miaomiao
Wang, Lei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland