Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hemp protein on the physicochemical properties and flavor components of plant-based yogurt
 
 
Titel: Effect of hemp protein on the physicochemical properties and flavor components of plant-based yogurt
Auteur: Xu, Jiaxin
Xu, Xinyue
Yuan, Zhiheng
Hua, Dong
Yan, Yaxin
Bai, Miao
Song, Hong
Yang, Lina
Zhu, Danshi
Liu, Jun
Huo, Dafei
Liu, He
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland