Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Cultured meat: Processing, packaging, shelf life, and consumer acceptance
 
 
Titel: Cultured meat: Processing, packaging, shelf life, and consumer acceptance
Auteur: Siddiqui, Shahida Anusha
Bahmid, Nur Alim
Karim, Ikawati
Mehany, Taha
Gvozdenko, Alexey Alekseevich
Blinov, Andrey Vladimirovich
Nagdalian, Andrey Ashotovich
Arsyad, Muhammad
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland