Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 64 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study for determination of thermal inactivation parameters of Salmonella in high gel and standard egg white powder using three methods
 
 
Titel: A comparative study for determination of thermal inactivation parameters of Salmonella in high gel and standard egg white powder using three methods
Auteur: Sun, Shengqian
Anderson, Nathan M.
Walker, Lin
Thippareddi, Harshavardha
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 64 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland