Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Low-salt fermentation improves flavor and quality of sour meat: Microbiology and metabolomics
 
 
Titel: Low-salt fermentation improves flavor and quality of sour meat: Microbiology and metabolomics
Auteur: Wang, Qia
Li, Xiefei
Xue, Bei
Wu, Yongyan
Song, Hongbo
Luo, Zhang
Shang, Peng
Liu, Zhendong
Huang, Qun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland