Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of refrigeration and freezing on the oxidative stability of WB chicken breast
 
 
Titel: Effect of refrigeration and freezing on the oxidative stability of WB chicken breast
Auteur: Rocha, Thayse Cavalcante da
Costa Filho, Djalma Vitorino
Carvalho, Leila Moreira de
Carvalho, Jéssica Moreira de
Estévez, Mario
Madruga, Marta Suely
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland