Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different drying methods after fermentation on the aroma of Pu-erh tea (ripe tea)
 
 
Titel: Effect of different drying methods after fermentation on the aroma of Pu-erh tea (ripe tea)
Auteur: Wang, Zhixia
Su, Dan
Ren, Hongtao
Lv, Qian
Ren, Ling
Li, Yali
Zhou, Hongjie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland