Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Structural transformation of egg white protein particles modified by preheating combined with pH-shifting: Mechanism of enhancing heat stability
 
 
Titel: Structural transformation of egg white protein particles modified by preheating combined with pH-shifting: Mechanism of enhancing heat stability
Auteur: Wang, Baoli
Wang, Peng
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland