Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of clove essential oil nanoemulsion in chitosan coating to control Burkholderia gladioli and improve postharvest quality of fresh Tremella fuciformis
 
 
Titel: Incorporation of clove essential oil nanoemulsion in chitosan coating to control Burkholderia gladioli and improve postharvest quality of fresh Tremella fuciformis
Auteur: Wang, Hongsu
Ma, Yongliang
Liu, Lu
Liu, Yi
Niu, Xiaodi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland