Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Improving antioxidant activity and modifying Tartary buckwheat bran by steam explosion treatment
 
 
Titel: Improving antioxidant activity and modifying Tartary buckwheat bran by steam explosion treatment
Auteur: Li, Weizhou
He, Xiaoqin
Chen, Yuanyuan
Lei, Lin
Li, Fuhua
Zhao, Jichun
Zeng, Kaifang
Ming, Jian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland