Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effects of hot or cold boning on the freshness and bacterial community changes of lamb cuts during chilled storage
 
 
Titel: Effects of hot or cold boning on the freshness and bacterial community changes of lamb cuts during chilled storage
Auteur: Wen, Xiangyuan
Liang, Ce
Zhang, Dequan
Li, Xin
Chen, Li
Zheng, Xiaochun
Fang, Fei
Cheng, Zhe
Wang, Daoying
Hou, Chengli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland