Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Characteristic fingerprints and change of volatile organic compounds of dark teas during solid-state fermentation with Eurotium cristatum by using HS-GC-IMS, HS-SPME-GC-MS, E-nose and sensory evaluation
 
 
Titel: Characteristic fingerprints and change of volatile organic compounds of dark teas during solid-state fermentation with Eurotium cristatum by using HS-GC-IMS, HS-SPME-GC-MS, E-nose and sensory evaluation
Auteur: Xiao, Yu
Huang, Yuxin
Chen, Yulian
Zhu, Mingzhi
He, Cheng
Li, Zongjun
Wang, Yuanliang
Liu, Zhonghua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland