Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 70 gevonden artikelen
 
 
  The optimization of a gluten-free and soy-free plant-based meat analogue recipe enriched with anthocyanins microcapsules
 
 
Titel: The optimization of a gluten-free and soy-free plant-based meat analogue recipe enriched with anthocyanins microcapsules
Auteur: Szpicer, Arkadiusz
Onopiuk, Anna
Barczak, Mateusz
Kurek, Marcin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland