Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Structural characterization and emulsifier property of yeast mannoprotein enzymatically prepared with a β-1,6-glucanase
 
 
Titel: Structural characterization and emulsifier property of yeast mannoprotein enzymatically prepared with a β-1,6-glucanase
Auteur: Qiao, Yan
Xia, Chengyao
Liu, Lin
Tang, Lei
Wang, Jihong
Xu, Changsheng
Wang, Juying
Zhang, Lei
Ye, Xianfeng
Huang, Yan
Mao, Dongmei
Liang, Yongheng
Zhoukun, Li
Cui, Zhongli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland