Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the co-fermentation of Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe on the quality of cider based on the metabolomic and transcriptomic analysis
 
 
Titel: Revealing the co-fermentation of Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe on the quality of cider based on the metabolomic and transcriptomic analysis
Auteur: Wang, Nuoya
Zhu, Yuyan
Zhu, Ruixue
Xiao, Yue
Qiu, Jinghong
Wu, Yanping
Zhong, Kai
Gao, Hong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland