Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative study on core bacteria producing flavor substances in Huangjiu (Chinese yellow rice wine)
 
 
Titel: Quantitative study on core bacteria producing flavor substances in Huangjiu (Chinese yellow rice wine)
Auteur: Peng, Qi
Zheng, Huajun
Meng, Kai
Yu, Hefeng
Xie, Guangfa
Zhang, Yuhao
Yang, Xinyi
Chen, Jialing
Xu, Zhuoqin
Lin, Zichen
Liu, Shuangping
Elsheery, Nabil I.
Wu, Peng
Fu, Jianwei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland