Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Innovative technologies optimizing the production process of “Castagne del Prete”: Impact on microstructure and volatile compounds
 
 
Titel: Innovative technologies optimizing the production process of “Castagne del Prete”: Impact on microstructure and volatile compounds
Auteur: Gabriella, Santagata
Tiziana, Di Renzo
Salvatore, Mallardo
Anna, Reale
Giovanni, Cascone
Floriana, Boscaino
Grazia, Volpe Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland