Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effects of egg yolk lecithin/milk fat globule membrane material ratio on the structure and stability of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Effects of egg yolk lecithin/milk fat globule membrane material ratio on the structure and stability of oil-in-water emulsions
Auteur: Yu, Xiaoxue
Zhao, Yanjie
Sun, Meng
Liu, Lu
Li, Xiaodong
Zhang, Xiuxiu
Sun, Yue
Bora, Awa Fanny Massounga
Li, Chunmei
Leng, Youbin
Jiang, Shilong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland