Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Changes of bacterial communities and volatile compounds developed from the spoilage of white Hypsizygus marmoreus under different storage conditions
 
 
Titel: Changes of bacterial communities and volatile compounds developed from the spoilage of white Hypsizygus marmoreus under different storage conditions
Auteur: Yuan, Yu-Han
Liu, Ling-Xiao
Guo, Li
Wang, Liang
Hao, Ji-Wei
Liu, Yun-Guo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland