Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 80 gevonden artikelen
 
 
  A sequential approach to reduce sodium chloride in freshwater fish burgers considering chemical, texture, and consumer sensory responses
 
 
Titel: A sequential approach to reduce sodium chloride in freshwater fish burgers considering chemical, texture, and consumer sensory responses
Auteur: Saavedra, Alicia R.L.
Rios-Mera, Juan D.
Imán, Alexander
Vásquez, Jessy
Saldaña, Erick
Siche, Raúl
Tello, Fernando
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland