Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Application of ginseng powder and combined starter culture for improving the oxidative stability, microbial safety and quality characteristics of sausages
 
 
Titel: Application of ginseng powder and combined starter culture for improving the oxidative stability, microbial safety and quality characteristics of sausages
Auteur: Zhuang, Hong
Li, Xueqian
Wu, Sijia
Zhao, Jianan
Gao, Yuebin
Yan, Haiyang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland