Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of dietary fiber and ferulic acid on dough characteristics and glutenin macropolymer (GMP) aggregation behavior during dough resting
 
 
Titel: Effects of dietary fiber and ferulic acid on dough characteristics and glutenin macropolymer (GMP) aggregation behavior during dough resting
Auteur: Feng, Yulin
Feng, Xuejia
Liu, Shuchang
Zhang, Huijuan
Wang, Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland