Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Impact of replacing wheat flour with lychee juice by-products on bread quality characteristics and microstructure
 
 
Titel: Impact of replacing wheat flour with lychee juice by-products on bread quality characteristics and microstructure
Auteur: xin, Ting
Tang, Shuying
Su, Tong
Huang, Zhenzhen
Huang, Fei
Zhang, Ruifen
Dong, Lihong
Deng, Mei
Shen, Yingbin
Su, Dongxiao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland