Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of structures and gel properties of ultra-high-pressure treated-myofibrillar protein extracted from mud carp (Cirrhinus molitorella) and quality characteristics of heat-induced sausage products
 
 
Titel: Characterization of structures and gel properties of ultra-high-pressure treated-myofibrillar protein extracted from mud carp (Cirrhinus molitorella) and quality characteristics of heat-induced sausage products
Auteur: Liu, Qiaoyu
Lin, Zeqian
Chen, Xiaomei
Chen, Junwen
Wu, Junshi
Chen, Haiguang
Zeng, Xiaofang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland