Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Color, physicochemical characteristics and antioxidant activities of preserved egg white pickled at different temperatures
 
 
Titel: Color, physicochemical characteristics and antioxidant activities of preserved egg white pickled at different temperatures
Auteur: Tan, Ji'en
Yao, Yao
Wu, Na
Du, Huaying
Xu, Mingsheng
Liao, Mingfu
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland