Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Changes of bioactive substances in lactic acid bacteria and yeasts fermented kiwifruit extract during the fermentation
 
 
Titel: Changes of bioactive substances in lactic acid bacteria and yeasts fermented kiwifruit extract during the fermentation
Auteur: Cai, Liqin
Wang, Weijun
Tong, Jingwen
Fang, Luping
He, Xingfen
Xue, Qi
Li, Yanhua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland