Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Controlling starch surface characteristics - Impact on dough formation in a reconstituted dough system
 
 
Titel: Controlling starch surface characteristics - Impact on dough formation in a reconstituted dough system
Auteur: Lu, Fan
Zhu, Xue-Feng
Tao, Han
Wang, Hui-Li
Yang, Zhi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 163 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland