Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effect of antioxidants on key off-odors in French fries and oils and prolong the optimum frying stage
 
 
Titel: Inhibitory effect of antioxidants on key off-odors in French fries and oils and prolong the optimum frying stage
Auteur: Xu, Lirong
Mei, Xue
Wu, Gangcheng
Karrar, Emad
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland