Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the influence of curdlan on the quality of frozen cooked noodles during the cooking process
 
 
Titel: Understanding the influence of curdlan on the quality of frozen cooked noodles during the cooking process
Auteur: Liu, Hao
Liang, Ying
Guo, Peixue
Liu, Mei
Chen, Zilu
Qu, Zhuoting
He, Baoshan
Zhang, Xia
Wang, Jinshui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland