Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of different pea proteins in relation to their gelation ability to form lactic acid bacteria induced yogurt gel
 
 
Titel: Physicochemical properties of different pea proteins in relation to their gelation ability to form lactic acid bacteria induced yogurt gel
Auteur: Li, Nana
Yang, Mei
Guo, Yahong
Tong, Li-Tao
Wang, Yongquan
Zhang, Shuo
Wang, Lili
Fan, Bei
Wang, Fengzhong
Liu, Liya
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland