Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 90 gevonden artikelen
 
 
  In situ production of vitamin B12 and dextran in soya flour and rice bran: A tool to improve flavour and texture of B12-fortified bread
 
 
Titel: In situ production of vitamin B12 and dextran in soya flour and rice bran: A tool to improve flavour and texture of B12-fortified bread
Auteur: Wang, Yaqin
Xie, Chong
Pulkkinen, Marjo
Edelmann, Minnamari
Chamlagain, Bhawani
Coda, Rossana
Sandell, Mari
Piironen, Vieno
Maina, Ndegwa Henry
Katina, Kati
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland