Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Influence of alkaline fermentation time on in vitro nutrient digestibility, bio- & techno-functionality, secondary protein structure and macromolecular morphology of locust bean (Parkia biglobosa) flour
 
 
Titel: Influence of alkaline fermentation time on in vitro nutrient digestibility, bio- & techno-functionality, secondary protein structure and macromolecular morphology of locust bean (Parkia biglobosa) flour
Auteur: Yakubu, Caleb Maina
Sharma, Rajan
Sharma, Savita
Singh, Baljit
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland