Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 90 gevonden artikelen
 
 
  High efficiency desalination of wasted salted duck egg white and processing into food-grade pickering emulsion stabilizer
 
 
Titel: High efficiency desalination of wasted salted duck egg white and processing into food-grade pickering emulsion stabilizer
Auteur: Du, Mingyang
Sun, Zhigang
Liu, Zengnan
Yang, Yue
Liu, Ziyuan
Wang, Yexuan
Jiang, Bin
Feng, Zhibiao
Liu, Chunhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland